- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy látom, hogy az egyik legidegesítőbb hibát nem javították ki (mentés). Ha ez így marad, akkor biztos, hogy nem fogok egy büdös vasat sem fizetni érte...
-
válasz
werszomjas #1594 üzenetére
Ebay. Anno a Dirt 3-is ott vettem megjelenés után pár héttel kb. 5,5k-ért.
-
Még várok pár hetet és egész olcsó lesz a játék
Már 31 USD-ért van lemezes verzió -
válasz
Motion_Blur #1485 üzenetére
Ja, aztán felb*szom mérgemben a szekrényre, mint a 2011-et.... Konkrétan belepte már a por....
-
Sziasztok!
A nem steam-es verzióval (nem virágbolti, hanem lemezes) is lehet steamen keresztül multizni?
Ha igen, akkor mit kell tennem, hogy működjön? Ha lemezes verziót veszek, akkor minden indításnál kell neki a lemez is, vagy beregisztrálom steam-en és többé nem kéri a lemezt?A Drága Kis Feleségem meg szeretne lepni valamivel névnapomra és úgy gondoltam, hogy ebben a formában hajlandó lennék "áldozni" a játékra, de a steames verziót drágállom, a lemezest meg 8k-ért meg lehetne venni.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
válasz
Motion_Blur #1411 üzenetére
Na ez az "egy ív van" dolog teljesen eltántorít a játéktól. Úgy érzem magam, mintha bele lennék kényszerítve egy adott vezetési stílusba
Nem vagyok ugyan vérprofi, de egy kanyart többféleképpen is lehet ugyanolyan idő alatt teljesíteni. Mint, ahogy a valódi versenyeken sem ugyanazon az íven autóznak a versenyzők, mégis néha csak századra, ezredre vannak egymástól. -
Hát ahogy olvasom egyre "jobb" lesz a játék, ahogy patchelgetik.....
-
válasz
Steady74 #1191 üzenetére
Kár, hogy nincs olyan, hogy félautomata, mint régen valamelyik Dirt-ben volt. Hogy igazából automata volt, de ha akartam, akkor manuálisan felülbírálhattam. Mert pl. visszaváltáskor jobb lenne kézzel pakolgatni, de kigyorsításkor nekem teljesen megfelel az automata (mert láma vagyok
)
-
válasz
RevolutioN2 #1107 üzenetére
De ez már milyen, hogy buherálni kell az exe file-t, hogy ne szálljanak el a mentések....
Egyébként köszi az infót
-
Áldom az eszem, hogy nem vettem meg. Egy olyan hozzászólást nem láttam még, hogy milyen jól sikerült ez a játék. Hogy a bánatba pontozták ezt 9/10-re????
-
válasz
RevolutioN2 #900 üzenetére
Köszönöm.
Kipróbálom, de hátha. De már eléggé felhúztam magam rajta, hogy ennyit kell p*cs*lni a kormánybeállításon.
-
válasz
hermanyi #897 üzenetére
Egyelőre nagyon egyetértek Veled, mert ahogy a kormányra vonatkozó irányítás része meg van írva a programnak, az elkeserítő....
A többéves GRID-ben jobban be lehet állítani a kormányt....(én csak eddig jutottam el, már itt elfogyott a türelmem. Ráadásul fentebb olvasom, hogy ugyanolyan mentési hiba van, mint a 2011-ben. Pfff.....)
-
A kormány problémát én is érzékeltem....
Ráadásul hiába állítok be bármilyen elfordulási szöget a DFGT-nek, sz*rik rá a program. Amíg nem az enyém az irányítás (pl. Kimi "lenyomásánál", mikor bedob SPA-ban a pályára), addig érezhető, hogy az elfordulási szög végén megfogja az FFB motor a kormányt.
Aztán mikor már én irányítom az autót, akkor eltűnik a végállás. Igaz, hogy ilyenkor már érezni egyébként is az FFB-t. De csak 10%-ra állítottam be a játékban, ha 0-ra veszem, akkor meg minek FFB-s kormány?
El van ez qrva, nem kicsit, nagyon... -
Ha valakinek van már használható kormánybeállítása Logitech-hez (esetleg DFGT), ami nem birkózós
, akkor legyen kedves ossza meg velem, mert sehogy sem tudok zöld ágra vergődni a kormányommal...
Előre is köszönöm a segítséget.
-
válasz
Motion_Blur #822 üzenetére
Hát ez nem hangzik valami biztatóan...
-
A kormányt én sem tudom belőni. Vagy letépi a kezem, vagy olyan, mintha nem is lenne benne FF.
-
Egy logitech DFGT-t szeretnék belőni a játékhoz. Hány fokos elfordulási szöget állítsak be, hogy kb. annyit forduljon, mint a valóságban (vagy a játékban, ahogy látszik).
Jelenleg 348 fokra van beállítva a profiler, de az nekem soknak tűnik. Talán olyan 250 fok felelne meg ránézésre, de kíváncsi lennék egy kormányos guru véleményére.Előre is köszönöm a segítséget.
-
A 2011-el az volt a tervem, hogy karrier módban jól begyakorlom a pályákat és akkor majd multizom a többiekkel, főként az itteni Versenyzőkkel.
Na ebből nem lett semmi, csak a nagy idegeskedés. Most is itt van mellettem a dobozos 2011és mindig elkap a harctéri ideg, ha ránézek...
(#477) Lord Vader: igazából azért emésztem nehezen meg ezt a problémát, mert a gond már a 2010-ben is fennállt és ívelten tojtak a hiba kijavítására... Innentől kezdve nem sok jót sejtet a hozzáállásuk a többi problémához...
-
Majd, ha végig lehet tolni egy karriert úgy, hogy nem száll el a mentésem 42-szer, akkor talán elgondolkodom a megvételén. A 2011-et előrendeltem, néhányszor elővettem, jól felb*sztam magam idegileg, aztán itt hever a polcon 8ezerért.....
Ha visszatéríti a CM ezt a pénzt nekem, vagy legalább a 70%-át, akkor talán megveszem a 2012-t... -
válasz
predator00 #453 üzenetére
Ja, mert egy hét alatt átírják az irányítást meg a fizikát. Pont erről híres a Codemasters...
-
Ne, értsd félre nem támogatom a warezolást, de mindent meg lehet majd idővel valahogy oldani...
Sajnos még nem volt időm kipróbálni a játékot, még csak rápillantottam, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire vezethető kormánnyal.
DFGT-hez nincs valakinek valami jó beállítása?
-
válasz
--Lorant-- #417 üzenetére
Már előre félek, hogy mit fognak kihozni a GRID 2-ből...
-
Sajnálom, hogy ilyen lesújtóak a vélemények
Csak belenéztem, és igazából a kinézetet volt időm megtekinteni, az első blikkre tetszett. Már-már majdnem meginogtam, de úgy látom, hogy nem kell eltántorodnom a korábbi "nem vásárlási" szándékomtól.(#400) MC HOBO: esetleg DirectX frissítés? (dxwebsetup.exe letöltés, futtatás)
Vagy nincs fent valami codecpack-od, ami bezavarhat?
-
A hozzászólásokat olvasva, egyre inkább erősödik bennem az érzés, hogy még várni kell a vásárlással....
-
PC-sektől kérdezném, hogy aki leszedte már a demót és felrakta, hogy milyen nyelven fut a demo? Nálam spanyolul indult és nem nagyon találom, hogy hol lehetne angolra átállítani.
Mivel a spanyol tudásom erős jóindulattal sem nevezhető még foghíjasnak sem, így eléggé nehézkesen navigálok a menüben...Előre is köszönöm a segítséget
-
Ez most komoly, hogy spanyol nyelvű a demo????
Vagy én bénáztam el valamit? -
válasz
d.véderjoe #301 üzenetére
Köszi az infót
Már szedem is le... -
Hát én eddig vártam... Baxxák meg....
Megyek filmet nézni.... -
Nálam már elmúlt 7 óra...
-
És még mindig semmi.... Lehet, hogy majd éjfél előtt 1 perccel rakják fel...
-
Egyébként mire lehet számítani, ha mára van kiírva, akkor mikor lesz elérhető a steam-en? Csak kíváncsiskodom, mert még sosem használtam ezt a rendszert.
Vagy ez teljesen változó minden megjelenésnél?
-
válasz
RevolutioN2 #209 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá működés közben. Megvenni úgyis csak akkor fogom, ha pozitívak lesznek a visszajelzések. A 2011-et előrendeltem és jól meg is bántam.... (Főleg a mentési hiba miatt, de más problémák is voltak vele.)
-
válasz
Motion_Blur #207 üzenetére
Jó, de az a ki a fenét érdekel?
-
válasz
RevolutioN2 #198 üzenetére
Mennyiért vállalod a gyártást?
DFGT-hez is jó lehet? -
válasz
RevolutioN2 #194 üzenetére
Bérgyártást vállalsz?
-
válasz
Mr.Mercury #181 üzenetére
Hát, ha így fog a játék is kinézni, és nem lesz bugos, mint a 2011, akkor még talán meg is veszem...
-
Sziasztok!
Ha semmilyen steam-es játékom nincsen még, sőt még nem is regisztráltam a steam-re, akkor egy friss regisztrációval le fogom tudni tölteni a demót?
Előre is köszönöm segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest