- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
heihachi #759 üzenetére
Huhh, akkor megnyugodtam... Már azt hittem simán kaptam 2,5 mp-t. Értem én, hogy hosszú a pálya, de azért az kicsit sok lett volna.
Nem is tudtam, hogy a time trial ennyire más. Azt hiszem azt nem fogom használni, mert nem valós értéket mutat.A replay ugyanúgy van mint a verseny után. Amikor a Q3 befejeződik, feljön az eredményjelző, ahol ott van, hogy view replay. Legalábbis nálam ott volt, most nézem, hogy a te képeden nincs...
Ez fura.
Más: Sokan írják a hibákat a szingliből, ezek nyilván javítva lesznek az első patchben, a boxos hiba biztos, mert az tényleg eléggé durva. Bár én úgysem azért fogom megvenni, hogy a legend AI-val szórakozzak egy Lotussal. Van abban is feeling, de ha van lehetőség emberekkel menni, inkább azt választom.
DigitXT: Itt is összemérjük a tudásunkat??
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest