- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
A LC POWER tápoknak is van topikja:[link]
Sőt, a HKC-nak is, csak már bezárták:[link]
A Great Wall belsős (LC6xxxGP3 Grenn Power széria) LC POWER tápok elektronikailag valamivel jobbak a Codegen-eknél.
"A feszeknél érdekesebb a védelmek kérdése, vannak 1általán?
"
Ennél a tápnál:
SCP - van (ez elméletileg az UVP és az OCP együttese akarna lenni)
OTP - nincs???
OPP - van (ehhez tartozhat elméletileg az OCP és OVP is, de nem biztos)A többi védelmet még nem tudtam pontosan kideríteni, OCP, OVP, UVP
A ventije hőfokszabályozott (lehet, hogy OTP-je is van?!
) és tényleg halk normál üzemben.
-
tornas
őstag
Köszi!
"Gratula hozzá, a feszültségek most már atomstabilak lettek?
"
A feszek úgy néz ki, hogy rendben vannak, terhelés (PC) alatt sem ugrál különösebben. 200 W a konnektorból felvett teljesítmény alatt mértem ki. Inkább a feszek zajosságát nézném meg különböző terhelési tartományban.
De ahhoz szkóp kellene és az meg nincs.Egy "jobb" Codegen tápot találni szerencse dolga. Ha jól tudom, ez a táp (2006-os széria) a "jobbak" sorába tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest