- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Eleve fentartásokkal fogadom az olyan termékeket, amik Codegen név alatt futnak, így a linkre is félve kattintottam, de kinézetre egész jó kis házat takar. A minőségéről nyilván nem nyilatkozhatok, mert az nem jön át egy - főleg ekkora - képről, mindenesetre a cuccok elhelyezése nem szabad, hogy gondot okozzon, azaz mennie kell simán.
-
gergo84
aktív tag
Hy,
én is ilyen házat szeretnék venni.
[link]
Codegen BrizA 6099 CA
viszont annyira nem értek a házakhoz. arra lennék kiváncsi, hogy a jelenlegi cuccaimat át tudom-e rakni majd bele.
1 mobilrack
1 dvd olvasó
1 dvd író
1 ide hdd
1 sata hdd
1 agp vga card
1 pci sound card
1 fsb bluestorm 400W power supply
1 asus p4p800-e deluxe mother board (P43GHz + Zalman CNPS7akárhány cooler)
tervezem a jövőben +1 sata hdd vásárlását
thx -
djtboy
csendes tag
Na mivan srácok még senki nem találkozott ezzel a házzal??????
Szerintem egész pofás
Majd ha megveszem írok róla.... -
djtboy
csendes tag
Csáó!!!
Gondoltam indítok egy témát ennek a háznak is mert nekem személyszerint nagyon bejön...
[link]
Ha valaki talál ilyet itthon az leírhatná mennyibe van! Kiskerarak.hu-n csak a kistesója (6097) van fenn...
Vagy esetleg valami véleményt róla.... Nekem nagyon tetszik uh aszem veszek is egyet majd januárba ha lehet egyáltalán kapni....
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest