Új hozzászólás Aktív témák
-
lavina
tag
segítsetek rajtam mert összeomlok idegileg.

Ma kerek 6 óra próbálgatás után feladtam. Alapgond az volt, hogy az mpeg fileoknál a kép sokat késett a hanghoz képest. Rájöttem, hogy két acemegacodecspack volt felrakva, nagy valószínűséggel nem uninstalláltam az 5.0-ást az 5.93 felrakása előtt. Leszedtem mindkettőt, és felraktam az 5.95-öt. Aztán kezdődtek a problémák: Míg eddig mindent lejátszott (csak az mpeg lassúság volt a baj), most már vagy 8 pack verziót kipróbáltam, mert hol az egyik fajta divx akadt meg, hol a wmv fileok nem mentek, hol az asf akadt le, hol néhány avi nem indult el, hol az xvid nem ment, hol semmi, de olyan, hogy minden rendben, az nem volt... létezik megoldás? Nimot is próbáltam már. Az a fura, hogy ha ace-t visszarakok, avi fileokat már egyáltalán nem játszik le. Néha meg az mpeget nem engedi kirakni fullscreenre. Hihetetlen.
XP van fenn, sp1 és sp2 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest