Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Gilde hunter letudva. Magam sem tudom hogyan de jól dodgeoltam és meglett. Lényeges hogy azért ütni kell rendesen.
A tüzes pálya nagyon tetszett, ahogy a boss is. Megsimiztem párszor a cici cicát, a végén már csak dorombolni tudott.
Igazad volt ez tényleg lazább volt.
Meglett a 4. depthsem. Mellékküldi adta valahol. Érdekesek ezek a mellékes küldik.
Kövi részre kíváncsi vagyok és a bossokra is. Adja a játék nagyon. Rengeteg buildet lehet itt építeni és érdekes kombinációkban. Bele se merültem még igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- Spider man Limited EDT bontatlan kontroller
- Xbox 360 GTA / Cod / Kinect / gyerekjátékok stb
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazad volt ez tényleg lazább volt.