- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Milyen digitális videókamerát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
hm pedig úgy emlékeztem hogy erre még egyszer válaszoltam...
összekötöd a gépeket, feltelepítesz valami szoftvert, aztán rábízod magadat. magától nem fog összeadódni semmi, hiszen a programjaid winchesterről töltődnek memóriába, aztán onnan futnak. nem lehet összekeverni, nem lehet a program másik gép memóriájában mint ahol fut. nem lehetnek a program részei szétszórva gépek memóriájában, nem írhatnak másik gép winchesterére. ilyen keretrendszert ami csak annyit csinál, hogy a programot terheléstől függően minden tartozékával átviszi másik gépre nem nehéz megvalósítani. viszont így a Doom3 továbbra is csak 1 gépen fog futni, nem fog összeadódni semmi. igazi elosztáshoz az oprendszernek a legmélyebb bugyraiban kell támogatni ezt, címezni kell tudni nem csak helyi memóriát hanem bármely gép memóriáját, winchesterét, valamint nem árt ha a processz is tisztában van ezekkel. hatékony clusterhez a gépek közötti hálózat legalább gigabites legyen, hiszen olyasmi a feladata, mint az alaplapon a buszoknak, processzeket, memóriatartalmakat, winchester szektorokat kell átvinnie iszonyat sebességgel.
na a lényeg az hogy nem úgy megy hogy veszel 2 gépet és akkor kétszer olyan gyorsan fut automatikusan minden. de támogatom azt az ötletedet hogy utánanézel egyedülmondom, a téma nem olyan egyszerű hogy jobbgomb, properties, ''Enable cluster'' elé pipát teszel és duplagyors doom
-
Flashy
veterán
ha érdekel, nézz utána neten. nem azér mer nemakarunk segíteni, de annyira kiterjedt a téma, hogy így általánosságban nehéz egy fórum keretei között magyarázni róla.
én openmosix-szal próbálkoztam, nem használtam, csak kipróbáltam. működik. de minden ilyennek megvannak a maga korlátai. -
LukE
veterán
ha tudod parhuzamositani a dolgokat, akkor igen. polo renderelesre, vagy durvabb tudomanyos szamitasokra Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest