Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Sikerült befejeznem a második játékomat is, bár elég balf*sz módon.
Standard térkép, kontinensek, prince fokozat. Diplomáciai győzelmet szerettem volna, ezzel adódtak a problémák, a köv. 2 probléma miatt:
- a diplomáciai győzelemhez szükséges szavazatszám a játék elejétől fogva adott, nem függ attól, hogy hányan maradtak játékban.
- ha túlságosan agresszív vagy a városállamokkal, akkor lesz néhány, amely megharagszik rád és always war státuszba kerül, tehát a játék végéig semmit sem tudsz velük csinálni. (A civ5-ben teljesen elcseszték a diplomáciát, ez ennek az egyik tünete)Namost 1820-ra (amikor elértem a globalization technológiáig) maradtunk 3-an, 9 city state-el, amelyek közül 2-ve always war-ban voltam, tőlük kellett volna 10 szavazatot összeszedni, ami esélytelen. A fő ellenfél a Római birodalom volt, egy kontinensnyi várossal, a diplomáciai győzelemhez tőlük kellett volna felszabadítsak pár fővárost, hogy meglegyenek a szavazatok. Mivel már gyakorlatilag megnyertem a játékot, az egyszerűbb utat választottam, ami az űrhajóépítés, ezt 1930 körül sikerült fellőni. Az AI-ról mindent elmond, hogy a hozzám hasonló méretű rómaiak akkor léptek be a modern korba, amikor én a második future tech-nél tartottam.
A köv. játékomban szerintem kulturális győzelemre fogok játszani, az még nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest