- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Még mindig megoldást kérnék erre: [link]
-
Gabesz87
veterán
Ezt hogy érted? Mármint hol? Windowsban, vagy Comodban? Comodoban amúgy nem igen állítottam semmit, minden úgy van, mint telepítés után. Annyti csináltam most, hogy a HIPS beállításoknál a viselkedés blokkolóban kivettem a pipát a "fokozott jogosultságot igénylő programok érzékelése, pl. telepítők vagy frissítők" elől.
Laptopomon is Comodo van, azon sem állítgattam semmit soha, de mégsem ugat folyton telepítéseknél. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. Comodo Firewallt használok, de már az őrületbe kerget, hogy minden telepítésnél, vagy program eltávolításnál, frissítésnél figyelmeztetés ugrik fel, és engedélyezni kell. Hogy lehet ezt megoldani, kiiktatni, vagy lejjebb venni a biztonsági szintet? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest