- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
válasz
daimonion #9979 üzenetére
Sziasztok. Az imént feltettem próbaképpen ezt a Cloud Antivirust. Első percekbe kicsit felhúzott hogy jópár telepítőmet szó nélkül beletette ebbe a Sandboxba és utána nem is engedte máshogy inditani( vagy csak én nem jöttem rá akkor még,hogy hogyan lehet). Viszont nézegettem ezután a beállításokat és az "Auto-Sandbox engedélyezése" résznél én átállítottam erre" Kérdés a nem megbízható alkalmazásoknál". Kérdésem hogy így teljes biztonságba vagyok? Csak ingyenes/freeware programjaim vannak,régóta beváltak.
-
Dumi86
senior tag
Én meg még mindig nem jöttem rá erre a Comodo hibára ami nálam van. Viszont egy biztos cserélnem kell így másikra sajnos,pedig amúgy tetszene a program.
-
Dumi86
senior tag
válasz
F_Zolee #9290 üzenetére
A friss 8as stabil verzió csinálja ezt. Semmit nem állítottam benne,több mint egy órája frissit és már nagyon sokadjára se tudja leszedni a frissitést. Nem értem mi a gond. Internet sebességem egyébként megvan,szóval nem lehet ez a gond.
Szerk.: egyszer 208megát akar leszedni utána meg 246ot,de egyiket se bírja leszedni.
-
Dumi86
senior tag
Elsó frissitést miért csak kb a 10ik próbálkozásra képes megcsinálni ?
Ennyiszer kell kézzel rányomni a Javításra. Mindez tiszta rendszeren próbálva most. Jó a program,de ez így egy eléggé nagy hiba szerintem. 1óra alatt nem tudja leszedni az első frissitést.
-
Dumi86
senior tag
válasz
daimonion #9275 üzenetére
Azóta már megtörtént amit irsz
Szerintem mostanába nem lesz a gépemen Avast. Ég és föld a kettő. Felfrissült a gép most. Nincs akadozás,nem tölt annyit,böngészés is gyorsabb. Jól sikerült az új Comodo
Ami miatt cseréltem az avastot az mind javult látványosan. Gondolom friss rendszeren még látványosabb lenne.
-
Dumi86
senior tag
Most "végzett" kritikus frissitési hibával... Ilyet még egy virusirtónál se láttam soha
-
Dumi86
senior tag
Felénél megált a frissités mintha végzett volna... De ugyanúgy elavultnak írja az adatbázist. Rányomtam a javitásra és kezdi előlről a letöltést... Itt valami gubanc van.
-
Dumi86
senior tag
Fél órája tölti a több mint 200 megás adatbázis frissitést és még nincs 20%nál
Ez normális vagy nálam lehet gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- iPhone topik
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest