- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Két hordozható hangfal, avagy melyik a jobb választás?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Ez mind volt már, viszont sikerült életre keltenem a rendszert egy javító telepítéssel, amit az SP2-es eredeti CD-vel csináltam. Így működött is a rendszer, de amint felraktam a Service Pack 3-at, azonnal visszatért az eredeti probléma. Pedig a Comodo már rég nincs is a rendszerben, minden hozzá kapcsolható mappát, fájlt, rendszerleíró bejegyzést, amit találtam, azt töröltem.
A lényeg, hogy végre be tudom indítani az XP-t és most már azért is kiderítem, hogy mit is művelt ez a gyönyörűséges Comodo frissítés.
< CyberBob >: Azért nem opció egyáltalán a teljes újratelepítés és azért nem volt az az utóbbi 3 évben, mert mire mindent visszatelepítek, beállítok és a rendszert kipofozom olyanra, amilyenre szeretném, az úgy legalább egy hónap és még úgy is biztos kifelejtek valamit, ami később fog csak eszembe jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Mobil flották
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Két hordozható hangfal, avagy melyik a jobb választás?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest