- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #960 üzenetére
1.-2.-3.ra a válasz:
Tudom hogy nincs 100 százalékos védelem,és azzal is tisztába vagyok amit irtál hogy egy kártevő utat engedhet a többinek stb..És természetesen mindent értek és igazat is adok amiket irtál DE:
Én arról irtam hogy amig nem volt comodo addig avast vagy nod32 vagy kaspersky vagy f-secure colt a gépemen+egy spyware doctor.Mikor talált virust bármelyik virusirtóm akkor 70-80 százalékban ezeket fertőzéstelenitette azaz,a virust szedte csak ki a programokból és nem törölte mint a comodo mindegyiket,én még viruskiszedést nem láttam egyet sem akármilyen virust talált a comodonál,csak törölni tudta a fájlt,az emlitett 4 virusirtóval szembena mikor megmaradtak a programjaim és a virust szedte ki!És a comodot meg végigfutattam elég sokszor ahhoz hogy mindent "töröljön"ha már csak ennyi telik tőle,törölt is mindent.AZ utolsó 3 futtatásnál semmit nem talált már a winyomon semmit,igy megnyugodva járkáltam ide oda az oldalakon és poénból mondom lefuttattam erre rá 2 napra és talált nagyon sok kártevőt,különböző féle virusokat és mailwarekat meg mindenfélét,és nem fals volt hanem igazi virusok is,amit persze ez első 4 virusirtó szintén felismert de a fájlt nem törölte hanem kiszedte a virust belőle.És ezek után gondoltam azt hogy milyen védelme van ennek,ha beengedi a virusokat a winyómra,mikor az első 4 virusirtó nem engedte be mert futtattam ám azokat is rendszeresen.
A kémprogramvédelmére meg annyit visszatérve hogy amig nem volt comodo mondom,addig spyware doctor volt a gémenem ami nem engedett be soha semmit a valós védelme miatt,és ezt ellenőriztem is spybot meg más progival is és tényleg nem eresztett át kémpgorramot,utána viszont mikor felraktam a comodot,leszedtem ugye a spyware doctort hogy most már minek,van kémprogi védelem is.Erre rá pár napra felraktam mégis poénból a spyware doctort ellenőrzésképpen,és megdöbbenten láttam hogy rengeteg low és high kockázatú kémprogramos fájlom lett,tehát átengedte,ennyi!
4.Blattida-ra meg azt tudom irni hogy én is tisztelem őt és eszem ágában sincs ővele vitázni és tudom hogy ő a szakértő,akkor nem irtam volna itt!
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest