Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
a geppel semmi baj nincs, a szolgaltatonal volt a hiba, de sikerult megoldaniuk 1 het alatt

hogy egy kicsit irjak a geprol is...
eleg jo masina, bar a hp design sokkal jobban bejott
sajnos a fekete feluleten minden erintes es porszem meglatszodik
a tapipaddal is vannak gondjaim, neha nem erzekel csak ha erosen rautok
viszont jo a billentyuzet es tetszenek a 2 oldalan elhelyezett hangszorok is, eleg jol szolnak
uzemido is rendben van. annak ellenere, hogy valamivel(14"vs15") nagyobb a kijelzoje, mint a hp-nak, ez szerintem(nem mertem) tovabb birja, bar mar azzal az uzemidovel is meg voltam elegedve
erdekes, hogy ma volt egy kis fagyas. soha nem talalkoztam ilyennel a hp-nal, es ezen is most jott ki eloszor
nem tudom szoftveres vagy hardveres gond volt e, de kb. 1/2 percig semmit nem tudtam csinalni, aztan ment minden ujra. pedig nem volt sok tab(5-6) megnyitva a bongeszoben, igaz futott egy facebook videohivas is
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest