Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gy.s

csendes tag

válasz gproject #107 üzenetére

Ezek nem mondanak semmit. Én, a hasonló helyzetemben 2014 januárban, a gépem Google Chrome tesztjén nézegttem a ViFi és net tesztet. Emélkszem a UPC-től kértem egy távoli modem frissítést és szoftver upgrade-t. Nem oldotta meg a WiFi nem látást vagy eldobást. Mivel volt mellettem 2 ChromeBook egymás mellett, egymás után frissítettem őket, és így kiszürtem, hogy melyik az a verzió a Crome--ból ahol bekövetkezeik a zavar. Ezért írtam, hogy nem a PowerWash, hanem a külső drive-ról a telepítést csináld. Az alap Crome külső visszaállítása esetán nem fog eldobálni, rendben lesz a kapcsolat. A már telepített bővitményekre is gondolj. Azokat is el kellene távolítani az újratelepítés előtt. Csak az alap tiszta Crome külsős helyreállítással után írjál. Ennek van értelme.

ps. Amikor a pendrive-re letöltöd az alap helyreállítási programot, a vezénylépésekben kerül kijelőlésre a géped tipusának megfelelő Crome. Ettől ne térj el. Ha elkészültél, a Google/Gmail bejelenkezésnél ne legyen települő app vagy más bővitmény. Innen híbátlanul kell hogy működjön.

Új hozzászólás Aktív témák