Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gy.s
csendes tag
válasz
gproject
üzenetére
Ezek nem mondanak semmit. Én, a hasonló helyzetemben 2014 januárban, a gépem Google Chrome tesztjén nézegttem a ViFi és net tesztet. Emélkszem a UPC-től kértem egy távoli modem frissítést és szoftver upgrade-t. Nem oldotta meg a WiFi nem látást vagy eldobást. Mivel volt mellettem 2 ChromeBook egymás mellett, egymás után frissítettem őket, és így kiszürtem, hogy melyik az a verzió a Crome--ból ahol bekövetkezeik a zavar. Ezért írtam, hogy nem a PowerWash, hanem a külső drive-ról a telepítést csináld. Az alap Crome külső visszaállítása esetán nem fog eldobálni, rendben lesz a kapcsolat. A már telepített bővitményekre is gondolj. Azokat is el kellene távolítani az újratelepítés előtt. Csak az alap tiszta Crome külsős helyreállítással után írjál. Ennek van értelme.
ps. Amikor a pendrive-re letöltöd az alap helyreállítási programot, a vezénylépésekben kerül kijelőlésre a géped tipusának megfelelő Crome. Ettől ne térj el. Ha elkészültél, a Google/Gmail bejelenkezésnél ne legyen települő app vagy más bővitmény. Innen híbátlanul kell hogy működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi