Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem vagyok Chakra fejlesztő, pár szóban megemlítettem mit olvastam a news részben. Ma délben meg telóról toltam munkaidőben, szóval...
Lényeg:
ezek nem kellenek, töröld őket:
/extra
/extra/etc
/extra/bin
/extra/lib
/extra/usr
/extra/optTedd vissza a #-t az unstabil elé.
"Basically the easier way is enabling the extra repository at /etc/pacman.conf by adding it in the end, above unstable. You also need to enable the testing repository, which should be added above all others. Then run"
A leírtak szerint kell a testing repó is neki, meg az unstabil fölé kellene tenni az extra bejegyzését, de tapasztalataim szerint a testing nélkül, a fájl alján is tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest