Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
"be tudom- e állítani állandóra" asztalon jobb egér gomb katt, majd "Beállítások - Alapértelmezett asztal"
"FF nálad fut? Nincsenek font problémák?" igen, fut, nincs font gondom, kezdésnek át állítottam, most a frissítés után ez maradt (kép). Nekem a rendszerbeállításoknál mindenhol Ubuntu 10 font van beállítva (mononak Ubuntu Mono 10), a GTK -nál is.

Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest