Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szaszayanou
üzenetére
Átmegyek és megpróbálom. Ugyanez Chromiummal is.Repo listát simán szerkesztettem MINT alól, az már nem gond, megy is ezerrel a letöltés. A frissítést nem merem elkezdeni, mert 2 napja teljesen behalt a rendszer a fglrx/mesa összeakadás miatt, ahogy olvasom, ez nem csak nálam történt.
A főgond az, hogy mindent ugyanúgy csináltam, mint legelőször, de akkor minden jól működött a nagy frissítésig! Most, hogy újratelepítettem, kezdésnek leszedtem a rekonqot és feltettem a FF- t, de nem akar futni, kipróbáltam a Chromiumot, dettó.
A nagy frissítéskor 3 kérdést tesz fel az elején terminalban, no ott nem biztos, hogy Y- t kell nyomni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Byintek Love U14 Projektor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Átmegyek és megpróbálom. Ugyanez Chromiummal is.