Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Az extra repot már legelső alkalommal javasoltad!

Szakértőként, szerinted mégis honnan tudtam letölteni?

Újra írom: a Firefox és a Chromium letöltése megvalósult, ikonra kattintva ugrál egy darabig, majd lenyugszik. Ezt hogyan tudnám megoldani?
Böngészni szeretnék az említett programokkal, ja és még nem is frissítettem a 4. felrakás után!mirrorlist fájlban pakolászás már megvolt, de ezt se gondoltam volna abszolút kezdő Chakra használóként. Megszoktam túlzottan a MINT- et, ahol az ilyesmit öreganyám is meg tudja oldani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Dolce Gusto
- Le Mans Ultimate
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mobil flották
- Pánik a memóriapiacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)