Aktív témák
-
dr. rozmark
tag
Hát akkor picit feltekerem a ''hangerőt''!
Ha a proci tudja, a többi alaplapgyártó miért nem a belső szenzort használja? Félnek attól, hogy mindenki rohangál majd vissza a lappal a boltba, hogy ''hú de meleget mér''! -
dr. rozmark
tag
Egyébként kb. mennyivel mér többet a belső érzékelő? Csak a miheztartás végett!
Most 70 fokot jelez a DigiDoc, full meleg a lakásban, alap fordulaton megy a Tt 11+ cooler... -
dr. rozmark
tag
Akkor csak én vagyok ilyen vakmerő? Hazavittem a lapot, és rögtön felégettem a legújabb verziót...
Szorzóról semmi hír?
Egyébként a lap 3 hó alatt még nekem sem fagyott, utoljára egy Abit KG7-Lite jött be ennyire... -
dr. rozmark
tag
A legfrisebb elérhető (áprilisi) BIOS-sal nekem nem megy a szorzóállítás Palomino magos 1800+ esetében. Vagy ez a funkció csak a Tbredekkel működik?
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest