- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
WrongWay
csendes tag
válasz
üzenetére
A princokról:
Szerintem,aki tényleg ért egy kicsit a számtechhez az előbb utánaolvas a dolgoknak,és CSAK aztán megy a boltba lemezt venni. Az interneten pedig az ember minden rendes fórumban megtudhatta volna hogy a princo lemezek 1 nagy rakás sz@rral egyenlők.
Aki meg csak úgy a szerencsében bízva megvette a legolcsóbbat, meg is érdemelte.
Én szépen utánanéztem a dolgoknak, amikor dvdírót vettem.Megtudtam hogy a Verbatim/T. Yuden/Ritek G04 lemezek azok amik érdemesek megvételre,úgyhogy tudom hogy nem vettem zsákbamacskát.Aki pedig a wbteamen keresztül vett valamit,igen nagy eséllyel a neten ismerte meg a boltot, innen pedig egyértelmű hogy körül tudta volna járni a témát.
SŐT!!! Sokszor találkoztam olyan emberrel,aki lesz@rta amit tanácsoltunk neki(miszerint ne vegyen princot mert eltűnik róla az adat),aztán később jött sírni...mert nem volt hajlandó plusz 40 forintot kiadni egy Ritek G04re dvdre...az ilyen sztem meg is érdemli...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Google Chrome
- Google Antigravity - ennyi volt?
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest