- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Nagyon amatőr vagyok, de a hp 735-ösöm csinál 2 felbontásban...maxban és 640x480-ban.
Ha picit elbújik a Nap max felbontásban nagyon zajos a kép, míg 640-ben jobb..erre gondoltál? -
And
veterán
Hi! Arra gondolsz, hogy ha a készítendő kép felbontását csökkented a gép menüjében, akkor ugyanannyi input-pixellel foglalkozik-e a jelfeldolgozó, mint teljes felbontásnál? Mivel az optika mindig ugyanakkora képet vetít, és a perspektíva / látószög ugyanaz marad, szerintem igen. A képkivágás (az érzékelő felületének csak egy kisebb részéről történő képkészítés) szvsz inkább digitális zoomot jelent. Abból kiindulva, hogy az utólag, programmal visszaméretezett képben a zajtartalom nem annyira feltűnő, szerintem a kisebb felbontás jótékony hatással van a zajra, mert kiátlagolódik. De lehet, hogy ezt az az eljárás (resampling) is befolyásolja, amivel csökkentik a felbontást.
-
mustaar
csendes tag
Halo.
Ha egy maximum 5 mpixelesre tervezett ccd -re csak 3 mpixelt erőltetek rá akkor elvben csökkeni kéne a zajnak? Szóval mindig a teljes ccd-t használja a gép?
Előre is köszönöm: Mustár
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest