Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztonsági kamera
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyahun
csendes tag
válasz
Intel core33 #30103 üzenetére
Te nagyon elvagy varázsolva....
De erre is számítottam
-
zotyahun
csendes tag
válasz
Dtomka #30090 üzenetére
Dehogy váltok vissza.Ez az MSI GTX 980 4G Gaming meg nagyon odabasz,még fogyasztásban is.Annyira szarok a mostani amd-s driverek hogy az már egyenesen vérlázító! Hiba,hiba hátán.Sokáig AMD-s voltam,de mostanra betelt a pohár.De,ha egyszer lesz egy hatalmas változás,akkor szivesen veszek újra amd-s kártyát,de addig kizárva!
-
zotyahun
csendes tag
Hát uraim és hölgyeim,elbúcsúzok önöktől.Befejeztem az amd videókártyákkal egy jó hosszú időre.Úgy veszem észre hogy egyre szarabb az ATI.Jövőhéten megjön a GTX 980 nvidia kártyám.
Bye.
-
zotyahun
csendes tag
Én visszatettem a 14.4-et,ez a 14.12 omega egy nagy kalap szar.Pedig nem gyenge videókártyám van.MSI Radeon R290x Lightning 4Gb.Abból lett elegem hogy firefox alatt random az amd képernyőillesztő nem válaszolt,majd helyreállt üzenet fogadott,vagyis lefagyott a mozilla.A 14.4 ezt nem produkálja,tökéletes.
-
zotyahun
csendes tag
Esetleg valaki?
-
zotyahun
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kéne.Ledaráltam a 14.4-est,ebbe beletartozik a DDU is,majd fel akartam telepíteni a 14.9-est de kb a fél telepítésnél lefagy a gép.Már mindent kipróbáltam,vírusírtót kikapcsoltam,rendszergazdaként indított telepítés,csökkentett üzemmódban nem is lehet telepíteni pl. Windows 8.1 64-bit Enterprise. Ja,újratettem a Win 8.1-et és utána mindjárt telepítettem volna de akkor is lefagy! Visszatettem a 14.4-est mert az hibátlanul települ.A 14.9.2-nél is ugyanez a helyzet!Valami ötlet hogy mi lehet a gond?
-
zotyahun
csendes tag
válasz
katt777 #28236 üzenetére
Kipróbáltam úgy is hogy clear win 8.1 64bit aktiválva,majd aztán fel a 14.9,de ugyanaz a helyzet.14.4 jó.De úgy is próbáltam,(egyébként mindíg így csinálom)hogy ati catalyst uninstall all,majd DDU.Ezek után feltenném a 14.9-et vagy a 14.9.1-et,de ugyanaz mindíg.fele telepítésnél lefagy a gép.De ha bf4 -él esést produkál,akkor inkább kivárom az újjabb drivert.Ezek szerint mégse olyan fasza ez a 14.9.
-
zotyahun
csendes tag
Nekem nem is települ fel,sem a 14.9,sem a 14.9.1 beta.Kb a telepítés felénél lefagy a képernyő.A gépem nem a gyenge fajta,win8.1 64bit.Természetesen elötte legyalulom teljesen a 14.4-et.DDU.Visszatettem a 14.4-et mert az legalább működik.
-
zotyahun
csendes tag
Írtam már!!!! 14.4! Felejtsétek már el ezt a 14.9-es rakás szart!!!!!!!!!!!!!!!!De nem baj,szopjatok csak vele!!!Alacsony a kerítés,hiába...
-
zotyahun
csendes tag
Asus HD7970-DC2T-3GD5 Videókártya még 2év garival,doboz,számla garijegy,tökéletes állapotban eladó.70000ft.Akit érdekel írjon bátran zotyahun1977@gmail.com.Csere stb nem érdekel,csak kp.Posta megoldható,előre utalás esetén.Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
zotyahun
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kéne.Ledaráltam a 14.4-est,majd fel akartam telepíteni a 14.9-est de kb a fél telepítésnél lefagy a kép.Már mindent kipróbáltam,vírusírtót kikapcsoltam,rendszergazdaként indított telepítés,csökkentett üzemmódban nem is lehet telepíteni pl.Windows 8.1 64-bit.Visszatettem a 14.4-est mert az hibátlanul települ.Valami ötlet hogy mi lehet a gond?Ja,a kártya egy Asus HD 7970es.Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...