Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Storms
őstag
üdv
Kérnék egy kis segítséget, felraktam a a 14.9-es Chipset drivert, AHCI módban ezek után nem indul a gépem, a windows logónál megáll, és a HDD led kb 2mp-ként 2-t villog, pár percig hagytam igy a gépet de semmi, csökkentett módban ugyanaz... átállítottam IDE mode-ra a BIOS-an ugy elindul, letöröltem a chipset drivert, majd vissza AHCI-ra de ugyanaz maradt, gondolom a gépen rajta maradt az AHCI driver, de ezt hogy törlöm le? legutóbb is a 13.12-es Chipset driverrel ment csak AHCI mode-ban. Azt hittem ez a 14.9-es már jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest