Hirdetés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Gaming notebook topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ofarel
csendes tag
PS A60-as gépem van, és teljesen sötét (a funkciók látszanak), visszanézni régebbi képeket lehet, de amit most "fényképezek" az csak egy fekete kocka visszanézéskor is. Régebbi hozzászólásoknál olvastam, hogy a szervíz javítja, mivel széria hiba volt, ez még most is így van? Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni.
-
ATISoft
tag
Szia!
Nem tudom aktuális-e még a problémád, de nekem is volt hasonló (PS A60). Nekem lilás csíkok jelentek meg a kijelzőn (elkészült képen is), később már semmi, csak a sötétség. (lejátszás módban minden oké volt, menü is)
Kiderült, hogy a képérzékelő (ccd) adta be a kulcsot.
Mivel régebben volt egy hibás ccd széria a canon gépeknél, ezért ezeket a modelleket gariidőn túl is javítják, nézz utána, [link]Nekem két hét alatt meglett, nulla forintos számlával

-
FuckeR19
senior tag
Énis ezt a gépet használom de sajnos beadta a kulcsot
ma bekapcsoltam és a kijelzőn a kép el van mosódva.először azthittem behalt a kijelző de a képeket + lehet nézni rajta + menü stb is működik. ugyhogy valami komojabb baja lehet gondolom
eddig hibátlanul működött és nekem nagyon +felelt esetleg valami tipp h mi lehet a gond? -
1010
őstag
neem van itthon egy ien masina
néha csíkos kép ha kevés a fény
megütögetem akkor jóde már szegény nagyon szétvan küldve
soakt volt használva
nehiába, jó fényképezőcsak már régi és vannak nála jobbak
annak idején 80ezer volt
-
fisi
senior tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Hali!
Nem tudom hogy ez a 2003 -as A70-re is igaz?? Mert akkor lehet beküldöm, aztán meg eladom, márcsak ne fényképezzek két géppel- ha már vettem egy másik gépet ez miatt...
-
Ribi
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Hehe, nekem is ezzel a problemaval van a szervizben a fenykepezo. Sejtem visszakuldik a szervizbe aztan ott cserelnek. 1x mukodott az utogetes, de sajna tobbet nem lehetett mukodesre birni.
-
FuckeR19
senior tag
Hi!
Meg tudná mondani valaki h max mekkora memóriakártyát lehet beletenni? -
cigam
titán
A [link] -ről letöltheted az A60.hoz való drivert. Feltelepíted, újraindítod a gépet, és csak ezután dugod rá a gépet. A gépnek lejátszás módban kell lenni, és bekapcsolva.
Egyébként tényleg jobban jársz egy univerzális kártyaolvasóval...
Ha nagyon nem boldogulsz, írj, és küldök egy másolatot a géphez kapott CDről.
[Szerkesztve] -
indianyo
csendes tag
Sziasztok! Én si kaptam egy ilyen szerkentyűt, de semmit hozzá a gépen kívül. Én nem vagyok egy elektronikai guru, így kérek szépen segítséget úgy, mintha egy szőke nővel beszélnétek

Tehát: van mini usb-kábelem, de nincs semmilyen szoftverem. A kábel bedugása után a számítógép nem ismeri fel az új hardvert - míg egy másik kamerát rácsatlakoztatva igen.
nio innen kérema segítséget - lehetőleg nem vennék semmit, van hozzá szoftver, amit letölthetnék a gépemre valahonnan? Köszecs! -
zoli234
csendes tag
sziasztok a zoommolás nem mindig jön össze elég pocsék képeket csinál tanácsokat tudnátok adni?kösz előre is
-
OddMan
őstag
A PowerShot A60-as készülékemen nincsen kép, amikor ''rec'' módba állítom. A kijelzője biztosan jó, mert a régebbi fényképeket meg tudom nézni a kijelzőén, de ha átkapcsolom felvétel üzemmódba, akkor totál fekete a képernyő.
Szerintetek elállítottam valamit, vagy tönkrement valamilyen alkatrész, ami az optikából továbbítja a képet az lcd képernyőre?
-
Fryskitt
addikt
Nekem ez volt az első normális fényképezőm.

[Szerkesztve] -
Austi
tag
A címben említett fényképezőgépet kaptam egyik barátomtol csaképpen kábeleket nem adott hozzá és az lenne a kérdésem hogyan tudom rákötni a számítógépre éshogy lehet-e külön venni hozzá ilyen kábelt esetleg.

http://www.codra.hu/kamera/canon/a60.htm
Erről lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ma bekapcsoltam és a kijelzőn a kép el van mosódva.először azthittem behalt a kijelző de a képeket + lehet nézni rajta + menü stb is működik. ugyhogy valami komojabb baja lehet gondolom