Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
qprint az nem rossz márka, ahogy a procolor sem, de új cli521-esekből nem tudom gyártanak e utángyártottat, mindenesetre az újabb nyomtatók, pl a 4500-ös is már elég érzékeny a festékre, még a 4300-as annyira nem volt az..
általában max pár hónapon belül érdemes kifogyasztani a patront, de ez változó ha valakinek melegebb körülmények között van a nyomtatója lehet ennyit se bír, ha meg úgymond hűvösebb helyen, akkor még több hónapot kibírhat, de mondjuk én úgy vagyok vele ha ilyen kategorias nyomtatót hasznal az ember akkor nyomtasson, és akkor tuti nem lesz gond, ha a festék is megfelelő.
mellesleg a fejigazítástól max úgy indulhatott meg a sárga,hogy a gyors ide-oda mozgás hatására amikor fejigazítást csinál, akkor éppen ki tudta dolgozni a levegősödést a fejből:-)
ha nincs valamelyik szín , fej ki, és át kell fújatni vízzel , a szűrőt persze nem benyomva lehetőleg, és voila működik is:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Autóhifi
- Milyen routert?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Medion E1003
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest