Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
-
PROHARDVER!
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Mi 2v2-t játszottunk. Olyannyira jól sikerült, hogy a 3. mapon már 4v4-et toltunk a két horvát sráccal, akik ellen addig játszottunk. Ilyen amúgy előtte még nem nagyon volt. Olyan igen, hogy 4 mapot, de hogy együtt..

Mondta a srác az xf-ét, de sajnos azt csak később raktuk fel.. Mindenesetre jó volt, a lanoknak meg örülök.ui.: kicsit off, de a gozás nekem meg már nem pálya, túl sokat kéne vele foglalkoznom, hogy normális/jó szinten legyek, az meg már nem igazán élvez prioritást.
-
athomi
veterán
válasz
po1son
üzenetére
2006 óta játszok a játékkal, akkor már nem volt.
Bár kétségtelen, hogy akkoriban csak előfordult egy-egy csaló, ma meg már lassan mindenperces a jelenlétük. 
Mai napig nem tudom felfogni hogyan tudja valaki egy wh-val élvezni a játékot.
Soha még csak a fejemben sem fordult meg hogy használjam. Egyrészt nem becsületes dolog, másrészt meg elveszi a játék élvezetét. -
Bali27
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Ebben meg az összjáték a legfontosabb... huhh .. ugy emlékszem hogy 60 fős serverek vannak, és realisztikusra van megcsinálva.. Tény és való hogy Ro-ban a rambózás nem túl kifizetődő. Ebben a játékban még a lövedékeknek a fizikáját is figyelembe vették. Épp hogy csak a szelet nem kell beleszámítani a lövésbe

-
Bali27
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Valószinű hogy nem veszik meg a magyarok, szóval nem is lesz szinkronos.. Piratebayen vagy külföldi servereken kell rá vadászni, aztán az angol feliratot le kell majd fordítani :S
Ennyi infot találtam rola...
A forgatás két felvonásban zajlott 2011 őszén 17 nap alatt vették fel a film két legnagyobb csatajelenetét. Összesen 900 statiszta volt jelen. Majd ezt követték a főbb munkálatok, amelyek 2012 májusától július végéig tartottak. 120 millió rubelbe, vagyis úgy 30 millió dollárba került a film, a készítők azon voltak, hogy a lehető leghitelesebben ábrázolják az egykori állapotokat és a várost. 400 ember 6 hónapon keresztül dolgozott a “díszletek” felhúzásán. A németek nem oroszul fognak beszélni, hanem feliratozni fogják a szövegeiket. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Akkor lehet Shayen volt, de már nem emlékszem tutira a nickjére.. Nagy haverod volt, ha jól emlékszem

Bali27: Alap moha? Én még anno szintén 2002 tájékán kezdtem el a Mohaa:sh-t, még p3-as gépem volt meg stb..
Azt műveltem 2006-ig kb, akkor elkezdtem cod1ezni, majd 2006 vége felé lett egy "normális" p4-es gépem, amikor elkezdtem cod2zni
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Szerintem erre esély 0, de ha csinálnának egy olyan ráncfelvarrást a játékon, mint pl a cs 1.6 --> CS:GO-s esetnél, akkor szerintem istenkirály játék lenne megint.
Egyébként én még akkor kezdtem kb, mikor még együtt játszottunk
2007 tájékán. Ha nem csal az emlékezetem te mutattál nekünk Dv-n valami 50 spot nade-t
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Ez kicsit más, de volt olyan, hogy "fontos/rangos" cb-t játszottunk és az egyik csapattársunknak azért kellett elmennie (és ezzel együtt buktuk a wart), mert késő volt és le kellett feküdni, hogy holnap fel tudjon kelni..
Hallottuk a háttérből, hogy " kisfiam, feküdj le vagy kihúzom azt a k*rva internetet!

) -
Phvhun
őstag
-
csuszi
aktív tag
válasz
po1son
üzenetére
ha kötsz egy céggel egy szerződést, pl telefon, akkor hiába nem fizeted a havidíjad, lekapcsolnak, attól még ketyeg a havidíj.
képzeld el ezt a helyzetet mobillal, telefonnal, nettel, tv-vel stb. ott is lekapcsolnak ha nem fizetsz, de attól még gyűlik a tartozás.
de ezt le is szokták írni a szerződésben, hogy írásban kell lemondani a szerződést, a nem fizetés nem felmondás.
az én szerződésemben is benne van."Felhívnám figyelmét, hogy a szerver lemondásig érvényes így azt e-mailben le kell mondania."
most azon gondolkozz, hogy 10-12rugóért egy német cég utánad jön-e mo.-ra. ha úgy hiszed igen perkálj, ha szerinted nem, akkor hagyod a picsába.
-
csuszi
aktív tag
válasz
po1son
üzenetére
[Moderálva!] az sima hitbox hiba.
nyaknak veszi vagy végtagnak. waronként 1-2-3-10 alkalom is simán összejön.
de a program beállításai szerint nem tudod úgy meglőni egyetlen négyzetcentijét sem hogy egy kar egy colt kombóba ne haljon. összeadod a leggyengébb verziót két lábujjhegy és 100 jön ki.
ehhez a hitboxnak köze nincs, nem tudsz olyan pontot mutatni ahol nem adná ki a 100-at.
lehet az hüvelykujj oldalsó 1 mm súrolás 2szer és az is 100.Kérlek, hogy fogalmazz egy kicsivel szalonképesebben! Ez a stílus itt nem járja! - Undoroid
[ Módosította: Undoroid ]
-
Undoroid
őstag
válasz
po1son
üzenetére
Ilyet akkor láttam, amikor a "vadásznak" kevés- vagy ingadozó és a "célpontnak" pedig stabil ÉS magas FPS-e volt (125, 250, 333, 500 vagy még ennél is több)
Ettől függetlenül lehetett az oka a lagg vagy netán hax is...
Ha WAR volt, akkor az ilyen vitatható esetben -az első pálya teljes lejátszása után- a második pályát a másik klán szerverén kellene lejátszani! Úgy biztosan kiderült volna a dolog!

-
csuszi
aktív tag
válasz
po1son
üzenetére
ja...waron belőttem riflevel utána rögtön colt és nem halt meg.
csak nem értem, nem tűntek csalónak, sokat játszottunk már ellenük.
de ennek annak kell lennie. utánanéztem, 90 a legkisebb rifle sebzés. 10 a legkisebb colt sebzés. ebből jön a kötelező kill. van demo, visszanéztem, pedig ez történt. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Jaja
de csak hogy ne tűnjek nagyon hülyének hozzá tenném, hogy csináltunk haverokkal lant anno és kellett 1 origi az 5. srácnak, ezért innen a fórumról kértem egyet és kaptam is, de cserébe én is oda adtam neki az enyémet, mert a srácnak volt valami gondja és leakarta tesztelni, hogy ez másik key-el megoldódik-e. Ez volt kb 2-3 éve, és úgy féléve talán hirtelen banned lett a keyem
és az volt a furcsa, hogy a multiplayer menüben meg az ő kulcsa oda termett vagy nem tom
viszont azóta meg a srác kulcsával játszok, mert az csak gv banned, szóval pb-s szerveren tudok pcw-ni, a másik meg ugye global punkbuster guid bannos
na mindegy, megszívtam.
-
-
dav1dkaah
tag
válasz
po1son
üzenetére
1. Nem csaltam
2. Tény hogy jól játszok
3. Voltam banned. És? 2 kezemen nem tudom megszámolni, hogy hány magyar " top " player lett banned mostanába...
4. Téma lezárva.u.i: Nem tartom magam sztár játékosnak de az biztos, hogy elég sok mindenkit keresztbe lövök illetve lőttem mikor még játszottam. És örülnék ha nem hoznád magad a kocka pofádra mostmár.
-
dav1dkaah
tag
válasz
po1son
üzenetére
Látom hozod a szinted

Érdekes játszottunk párszor együtt akkor is sokkal jobb voltam nálad.
És ellenem sem hoztál " jó " eredményt. De ha neked az jónak számit, hogy 2 map alatt fragelsz 5-t akkor grat igy tovább

De egyébként szerintem jobban tennéd ha nem ilyen " eredményekre " vernéd magad. Hanem mondjuk inkább valami sport eredményre. Ja, hogy neked még az sincs. Akkor esetleg valami jó állásra. Ja az sincs. Hát akkor jön az a rész h anyuci eltart. Mert birom mikor azok állítanak ilyet akinél igy is van

Na sok sikert. gz
-
dav1dkaah
tag
válasz
po1son
üzenetére
Mindegy papi az a lényeg, hogy te jobban tudod :-D
Nem vagyok ideges mert nem a cod2re simogatom a nemiszervem mint te meg még a többi hasonló idióta mint te aki jobban tudja egy idegenröl, hogy mit csinált anno meg mit nem. de több írni valóm számodra nincs szóval választ sem kérnék rá. remélem azért nem vagy annyira retardált, hogy ezt folytasd. köszönömm. szép napot. -
dav1dkaah
tag
válasz
po1son
üzenetére
Egy az, hogy rohadtul nem csalás miatt lettem banned. Hanem 14 -15 éves fejjel csináltam pár cb accountot és nemtudtam hogyan müködik a cb. Nemtudom, téged hányszor bannoltak volna úgy, hogy nincs dinamikus ip-d és van 3 accountod.
Birom mikor te jobban tudod én mit csinálok meg mit nem.
Egyébként meg én is jártam lanon és ott is belőttem amit kell.... 4v5 ben nemtudom te elverted-e volna a mostani " nagy " csapatokat mint pl ilyen mykee meg andruz meg mittom én mik ezek. Mert mi például 13-2-re vertük őket lanon. De nem érdekel mit hiszel meg mit nem. Nem hozzád beszéltem. Nem osztottam neked lapot. Nem telefon, hogy beleszólj. Nem tudom, hogy hogyan írjam le neked, hogy meg értsd!
Úgyhogy örülnék neki ha nem ugatnál bele abba amit én mással társalgok.Kössz!
-
dav1dkaah
tag
válasz
po1son
üzenetére
Te csak jobban tudod

Ha esetleg jobb eredményeket tudsz felmutatni akkor megértem, hogy ilyen stílusban irsz.De egyébént az ilyen emberek miatt mint Te nem élvezhető a játék. Mert most is például nem tudom mi a ...omnak kellett beleszólni mikor hozzád egy rossz szavam nem volt.
(Y)

-
biacsia
tag
válasz
po1son
üzenetére
Az az alap beállítás. Én már találkoztam olyannal, ahol az összes játékos egyöntetű szavazata kell, ez nyilván hülyeség, mert ki az aki maga "ellen" szavaz. De ismétlem, délután linkelem is a szervert, itt játékosszámtól függetlenül 4 szavazat kell, ami azért gyorsan összejön és használható a retardok' megfékezésére.
-
Kassadin
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Mármint, hogy kifogtam az ilyen ellenfeleket? Lehet. Mindegy. Az az időszak elmúlt. Kár, hogy a sok csaló tönkreteszi ezt a remek játékot, és kár, hogy itthon már nincsen akkora közössége, mint amit megérdemelne. Pontosabban van közössége, csak ez a szó semennyire se fedi a valóságot. Mondjuk más játékban se, legalábbis cs-ben semmiképp.
-
Kassadin
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Jó játékos nem egyenlő csalóval, így van. Mondjuk én már anno is jókat röhögtem, hogy 1200 ponton lecsalnak.
AZ aztán hatalmas dicsőség. No nem mintha a csalás szép dolog lenne, a játék fertője. Játszottam jó csapat ellen cb-n nem is egyszer, vannak persze, aláírom. Lényegében a cod2 közösség egy bizonyos részében semmiféle gerinc nincsen, amikor lecsalnak egy noname szutyok nc-n is, akkor mit lehet erre mondani. 
-
törölt tag
-
dav1dkaah
tag
válasz
po1son
üzenetére
ráakadtam a deadcode fene oldalára....
Ennyi volt a jó lét...http://www.deadc0deshop.net/forum/showthread.php?t=106
Anticheats:
- Support PunkBuster.
- Support X-Ray.
- Support UAC3.
- Support SGLAC.
- Support TZAC v2.
- Support ESLWire ( 32bit ONLY! ).
- Support CMN3 Cevo.
- Support PSGNetwork.
Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Gumi és felni topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Soha még csak a fejemben sem fordult meg hogy használjam. Egyrészt nem becsületes dolog, másrészt meg elveszi a játék élvezetét.
Mikor szűntek meg?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)