Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Linem

    senior tag

    válasz Dave567 #23808 üzenetére

    Igen, vannak ilyen dolgok. Megírhatnák úgy a játékokat, hogy a világ összes hardver és szoftver konfigurációjával rendesen működjön, de ilyen játék soha nem lesz, mert az már túl tökéletes lenne. :D Viszont azt tudjuk, hogy semmi és senki sem tökéletes. A programozók sem. Szóval ez előfordul, hogy bizonyos százaléknál előjönnek a fagyások. Ez szinte törvényszerű minden játéknál.
    Akinél nincs semmi gond, az nem fog panaszkodni, hogy nála minden jól megy, hanem éppen azon fognak mindig írni, akiknél nem stimmelnek a dolgok.

    Más:
    Én azt figyeltem meg az MW-ben már jó ideje, hogy bizonyos szituációkban grafikailag az ellenfél másfelé néz. Megnyugodva konstatálom és becélzom, erre közben kapom tőle a találatot, de úgy hogy nem rám néz és nem is rám céloz. Talán olyan messze vagyok, hogy idő a fénynek mire ideér hozzám (300000km/s) :DDD, közben pedig már rég más állapotban van, vagy ennyire késik nálam a frissítés a 60Hz miatt. Vagy grafikailag nem szükséges, hogy azt lássam éppen rám néz, attól még engem céloz? Nem tudom... :N Persze nem túl sűrűn fordul elő, de többször láttam már ilyet, hogy úgy kaptam találatot, hogy éppen másfelé néz. Mondjuk lehet, hogy ez csak nálam van így. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák