Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
Tegnap 6 partyból 6 partyban volt csaló. Nincs üldözési mániám, ezek sajnos a tények. Volt, mikor az ember csak whzott 3 társával együtt, volt, hogy belemászott Resistance-on a falba a párizsos szobában, a legextrémebb az volt, mikor isten-módban repkedtek. Fél óra bohóckodás után elmentünk inkább spec opsozni. Mivel egy-két játékosnak annyi esze van, mint spec opsban az ellenségnek, így nem vettünk észre nagy különbséget a játékélményben, azt leszámítva, hogy nem kellett a nyomorult csalókat figyelni és idegeskedni, hogy mégis hogy sikerült lelőnie két falon keresztül.
Biztos volt már aki sokkal korábban is megtette ezt a kijelentést, de azt kell hogy mondjam, a Call of Duty sorozat jelen állapotában számítógépen TETSZHALOTT, a lobbys játékrendszer pedig HALOTT.
@albert8: ennél a játéknál nem nyerte el a tetszésem, pedig próbálkoztam én azzal is eleget. A dedikált szerverek esetleges jövőbeli megléte miatt adtam bizalmat a sorozatnak azzal, hogy a halott szó elé még azt az 5 karaktert beírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Sweet.tv - internetes TV
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Family Link
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest