Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AAntii

őstag

Tegnap 6 partyból 6 partyban volt csaló. Nincs üldözési mániám, ezek sajnos a tények. Volt, mikor az ember csak whzott 3 társával együtt, volt, hogy belemászott Resistance-on a falba a párizsos szobában, a legextrémebb az volt, mikor isten-módban repkedtek. Fél óra bohóckodás után elmentünk inkább spec opsozni. Mivel egy-két játékosnak annyi esze van, mint spec opsban az ellenségnek, így nem vettünk észre nagy különbséget a játékélményben, azt leszámítva, hogy nem kellett a nyomorult csalókat figyelni és idegeskedni, hogy mégis hogy sikerült lelőnie két falon keresztül.

Biztos volt már aki sokkal korábban is megtette ezt a kijelentést, de azt kell hogy mondjam, a Call of Duty sorozat jelen állapotában számítógépen TETSZHALOTT, a lobbys játékrendszer pedig HALOTT.

@albert8: ennél a játéknál nem nyerte el a tetszésem, pedig próbálkoztam én azzal is eleget. A dedikált szerverek esetleges jövőbeli megléte miatt adtam bizalmat a sorozatnak azzal, hogy a halott szó elé még azt az 5 karaktert beírtam.

Új hozzászólás Aktív témák