Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Én csak tanulmányozásra írtam a kódot, hogy az strstr() miért is nem működik karakterekre. Mert a karakter nem kezelhető strstr()-el. Viszont a ciklust nem tudod elkerülni, akár az ststr()-t, akár az strchr()-t használod. Egyébként én is elkövettem 1 hibát. A break-re nincs szükség, mert az elején a feltételben vizsgálom.
-
kovisoft
őstag
Ha karaktereket keresel egyesével stringben, akkor javaslom az strchr() használatát strstr() helyett, mert az strstr()-nek keresőstringet kell megadni, ezért nem fog működni const char restrictions[5] = {'a', 'b', 'c'} formával. Ezt láthatod is pmonitor kódjában, ha majd megnézed.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest