Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lotuska #5061 üzenetére
Én egy állapotgépet csinálnék, a következő állapotokkal:
t, te, m, mi, miz, mizu, és "üres". Ha t-t kap, akkor elkezd figyelni, hogy e jön-e, ha nem, printf("t");, és ha pedig kap egy t-t, utána pedig e-t, akkor azokat nem írja ki, hanem csak simán kiküldi azt, amit akarsz helyette.
Ezt bedobod egy while((c = getchar) != EOF) ciklusba, meg csinálsz az állapotgépnek egy switch-case szerkezetet, osz' kalap-kabát. -
sssirius
tag
válasz
lotuska #5061 üzenetére
Szia!
Én a helyedben a quicksearch algoritmust használnám: link
Ha megtalálod a kihelyettesítendő szöveget, jelenleg "én" és "mizu", akkor strcpy() függvénnyel összemásolod egy újabb char*-ba a szöveg előtti részt + helyettesítést + szöveg utáni részt.
De ha úgy jobban tetszik, akkor memset-el helyben cserélheted.Szerk.: Ha nem akarsz semmi extrát implementálni, akkor van valamelyik header-ben strstr() függvény, ami segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest