Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Gyakoroltam, meg a dolgok mögé próbálok nézni sűrűn

Mondjuk nem mondanám, hogy mestere vagyok a dolgoknak, a szabványos C++-t például igencsak kimosta a Symbian belőlem
Ami egyébként mindig friss élmény, ugyanis szinte mindennap használom - egyetem mellett/egyetemen keresztül dolgozom elsősorban Symbian programozással.Egyébként MSc elsőéves vagyok, és csak azért félig, mert egyrészt sikerült ezt a félévet félvállról vennem (
), másrészt nem igazán van hangulatom az egészhez már.Apropó Symbian, célszerű elkerülni, ha az ember nem szereti a fájdalmat. Én nem voltam rá felkészülve, de hamar hozzászoktam azóta
. Az mondjuk biztos, hogy egy ilyen korlátolt és korlátozott környezetben dolgozás kialakítja az ösztönöket a korrekt memóriahasználatra például.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple MacBook
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honda topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Steam topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ami egyébként mindig friss élmény, ugyanis szinte mindennap használom - egyetem mellett/egyetemen keresztül dolgozom elsősorban Symbian programozással.
), másrészt nem igazán van hangulatom az egészhez már.
. Az mondjuk biztos, hogy egy ilyen korlátolt és korlátozott környezetben dolgozás kialakítja az ösztönöket a korrekt memóriahasználatra például.