Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Egy robot versenyre készülünk pár haverommal, de benne van a verseny kitételben, hogy csak az általunk írt programokkal irányíthatjuk a robotor, és mielőtt elkezdődik a verseny, átnézik a sw-t, és belekérdeznek, hogy mit miért írtunk bele, tehát nem másolgathat az ember eszeveszettül kódokat.Na most az lenne a feladatom, hogy írjak egy alkalmazást, amivel lehet előre, hátra, jobbra és balra irányítani a robotot. Én úgy gondoltam ki a feladatot, hogy laptopról vagy az még jobb lenne, ha telefonról , bluetoothon komunikálna a gép( telefon) és a robot, hiszen ilyen NXT robotot építünk, nem tudom kinek mit mond, és ezekben van bluetooth.
Na most az lenne a kérdésem, hogy a bluetooth mennyire nehezíti meg a feladatot? Nem vagyok nagyon jártas a programozásban, de ennek a versenynek ez a lényege, hogy rákényszerítsen arra, hogy utána járjak, kérdezzek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest