Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Köszi a segítséget neked is és EQMontoyanak is, a dinamikus tömböt csak azért raktam bele, mert gyakorlaton is ez volt és nem volt erre vonatkozó instrukció, hogy kell-e vagy nem, de közben mástól is megkaptam javaslatban, hogy inkább nem kéne
.
A kommentezésen gondolkoztam hogy kiszedem, mert tényleg zavaró lehet, de valahogy nem volt már erőm egyesével törölgetni, mert komment + "dokumentációval" (pár sor txt-be) kell majd leadnom és inkább írtam párhuzamosan, most viszont kiszedtem(egyébként pte).
Megcsináltam azokat, amiket mondtatok(legalábbis remélem, hogy pontosan azokat), viszont még mindig lefagy valamiért futás után és nem is adja hozzá a sort (ugyan azt a tömböt kapom vissza a művelet után). A codeblocks most nem dob semmilyen hibaüzenetet fordítás alatt. Kiírattam futás közben és elvileg megcsinálja a másolást ott ahol kell, a 4 sorban viszont kiíratáskor ez már nem látszik. main.cpp Matrix.h Matrix.cpp
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Asztalos klub
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest