Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Na, most rámentem a Debug/Continue gombra és azzal kezdtem el tesztelni.
Itt ha 100-as értéket írok elfogadja és kiírja, szóval az már nem gond, viszont ha -1, -1 az adott tanuló pontjai akkor is kilistázza és a mehet=true vagy mehet=false felcserélése esetén semmi különbség nincs! Legalábbis nem látszik.
A végére teljesen belefogok zavarodni.
Más :
Hogyan kell a Release-t létrehozni Code:: Blocks-ban? Mert állandóan csak a ./Debug/valami.exe-t futtatja és hozza létre, de nekem a ./Release/valami.exe kéne és azt is hozza létre a Debug mellé.
Illetve hogyan tudok tesztadatokokat csinálni és azokkal tesztelni a programot?
Tehát mondjuk 1versenyzo.be, 2versenyzo.be, 100versenyzo.be fileokat megcsinálom (sima notepadban megírom) majd az exe mellérakom és hogyan indítom el vele?Vagy mit kell csinálni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3691
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest