Hirdetés
- Mini PC
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Én is kipróbáltam, nekem nagyon tetszik, remek grafika, nagyon jó pályák, élvezetes, szórakoztató hentelés, és azért van pár apróság ami feldobja mint a fejlesztheő fegyverek, a kombók, a "lézer-lasszó", a vicces archievmentek, (seggbelővés - fire in the hole
). Röviden ennyi, átmenet a Serious Sam féle tömeg mészárlás, és az átlago pár fős összecsapásokból álló FPS-ek között. Nem pörög túl én nem is fullad unalomba, nekem pont ideális.Negatívumok is vannak persze: a sztorit egy általános iskolás fogalmazásából lophatták, és sajna 100% csőjáték, a kijelölt útról egyáltálán nem térhetünk le. Ez így rosszul hangzik, de játék közben azért annyira nem zavaró ha előre így állunk hozzá, bár én nem tudtam róla mégsem zavart. Agyon van szkriptelve még a játékmenet de ez elég érdekes, és látványos ahhoz hogy ne zavarjon különösebben.
Szerintem kipróbálni érdmes, rossznak senki nem nevezheti, a stílusán belül pedig kiváló. Ugye a Starcraftot sem szidom azért ami, ezt sem kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Google Pixel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Hyundai, Kia topik
- Tenisz topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Onkyo TX-8470 Prémium G-osztályú hálózati sztereó erősítő
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Röviden ennyi, átmenet a Serious Sam féle tömeg mészárlás, és az átlago pár fős összecsapásokból álló FPS-ek között. Nem pörög túl én nem is fullad unalomba, nekem pont ideális.