- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Twin Lake platformra építkező, NAS-ként bevethető mini PC a CWWK-tól
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
Robi BALBOA #34 üzenetére
Meg túl mű a grafika is, a 2016-os rész sokkal hangulatosabb volt minden szempontból.
A Doom 2016ban alapból Gritty-re van állítva a megjelenítés, illetve a Film Grain 2re.
Állítsd be ugyanazt az Eternalba és minnyán másabb lesz a kinézetEzzel a beállítással mind a két játék hangulata, atmoszférája az Alien 2-re emlékeztet.
Most elkezdtem a Doom 2016ot megint ezekkel a beállításokkal plusz 1440p/144Hz és hát pazar a látvány, hangulat meg ugye maga a játék menet még mindig oda teszi magát.
Nekem is a 2016 a kedvenc,de az Eternal -t is imádom, közel 900 óra...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mefistofeles #37 üzenetére
"Középkor és energia pajzsok, meg óriás robotok?"
Nem középkorban játszódik, hanem egy olyan dimenzióban aminek a stílusa hasonló. Ha megfigyelted a korábbi újkori DOOM játékokban is csomó helyen látni lehetett gótikus/középkori stílusú művészeti elemeket, amik anno annyira nem voltak kiemelve, itt mivel előzményről van szó jobban játszhatnak a témával a készítők. De ez ettől még sci-fi a javából a cyberdragonnal, cyberdémonokkal, lézerekkel, mechákkal, energiapajzsokkal stb-vel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Robi BALBOA #36 üzenetére
Főleg, hogy a földi harcra fókuszál. Biztos jó lesz, bár egy kicsit azért tartok tőle, hogy túlegyszerűsítik.
-
Fuh nagyon várom az új gamét bár néhány dolog nekem kicsit zagyva. Középkor és energia pajzsok, meg óriás robotok?
Mindenesetre az árát meg a gépigényét elnézve, majd nyugdíjas koromra lesz meg apróért.
Most tolom a 2016-ost és nagyon bejön. Jó persze már öreg vagyok és néhány pörgőseb részre fel kell turbóznom magam de nagyon tetszik.Ó istenem egy felújított Heretic vagy a Hexen mekkora lenne. Azokat mit toltam pár évtizede....
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Plazmacucci #35 üzenetére
Összességében nem rossz, de nekem a 2016 jobban feküdt.
Minden esetre az újra kíváncsi leszek. -
válasz
Robi BALBOA #34 üzenetére
Igen, ezt sok helyen olvasom. Nekem is kicsit zavaró volt az elején, hogy színes, de minden szörny jobban hasonlított a Doom 2-ben szereplőkre. Szerintem jó volt úgy összességében.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Plazmacucci #33 üzenetére
Valaki megoldotta pár perc alatt, nekem néha meggyűlt vele a bajom.
Meg túl mű a grafika is, a 2016-os rész sokkal hangulatosabb volt minden szempontból.
-
válasz
Robi BALBOA #32 üzenetére
Jó, de mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz. Értem amúgy amit mondani akarsz. Sokat kellett benne a levegőben helyezkedni, és nem is lehetett csak a földön megoldani a harcokat. A platformer részek viszont csak pár percet igényeltek két harc között. A DLC-kről nem tudok nyilatkozni.
-
-
Csandi
őstag
válasz
Robi BALBOA #17 üzenetére
Pedig Eternal volt a legjobb sztem, részben pont azok miatt
-
Narxis
nagyúr
válasz
Heroes fan #25 üzenetére
Majd aztán tolhatod ezt is.
-
válasz
Heroes fan #25 üzenetére
Ok?
-
Heroes fan
őstag
Doom 2 wadakkal tolom.
-
Neurotoxin
őstag
Az 1-2 remasterét még nem próbáltam, pedig konkrétan az összes új konfigomon első játékként próbáltam ki a 2.-ik részt
A 2016-ossal eljátszogattam, de nem szerettem, egynek elment. Az Eternal-t meg hagyjuk is, az ugrabugrát a Quake 3-ban szerettem utoljára.
Ezzel a Dark Ages-el szerintem elleszek, ha már nincsen Heretic/Hexen, pedig utóbbiakat is nagyon várnám. Pár éve volt Phil pajtin Hexen-es póló, akkor felcsillant a remény..
-
Daelion
őstag
Én bírom ezeket az új Doomokat pont azért mert jó pörgősek.
'megjegyzem vagyok abban a korban, hogy játszottam az összes résszel régen is'
2016 és Eternal is elő volt rendelve nálam és ezt is első nap tervezem venni ha lesz rá keretem.
Doom 3 tetszett de soha sem tekintettem rendes Doom-nak csak ilyen spin off valaminek. -
Dtomka
veterán
válasz
Neurotoxin #14 üzenetére
'93 -at írunk, a BNV-n játszottam a DOOM-mal, életem nagy élménye volt.
+1 Doom 1-2 rész remake-ra
Ez is jó és grafika is rendben, de én biztosan nem fogok vele játszani. -
Vagy agyon van tömörítve a videó, vagy valami konzol gameplay lehet mert elég ronda az egész.
-
Amúgy csak nekem hiányzik a gore?
Szerintem visszalépés a 2026-oshoz képest...a zene sem adja valahogy, Mick Gordon nagyon hiányzik.
-
sz.mich
tag
Szerintem is ettől a bunyózástól tűnik bazárinak az egész. Főleg amikor a mech-ben van. Mindegy, jó tartalom lesz azoknak az ügyes kombózózseniknek a jutyúbon. Mintha csak nekik készítették volna.
-
Findzs
addikt
válasz
Robi BALBOA #17 üzenetére
Egyetértek
Ez a karatézás meg buzogányozás nem tetszik. A pajzs még elmegy de az sem illik egy Doomba.
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Jöhetne egy kicsit lassabb Doom3-asabb rész is.
Csak semmi esetre sem legyen olyan ugrálós mint az Eternál, attól hülyét kapok.
A 2016-os lett eltalálva eddig a legjobban szerintem. -
Heroes fan
őstag
Doom remake-nak adnám azt a hatalmas pályák is mehetnének a brutál doom waddal.
-
BiP
nagyúr
Nekem egyből a Painkiller jutott eszembe
Biztos jó lesz, de valóban nem doom3/quake4 feeling. -
Egon
nagyúr
Ha nem kúrják el az ostoba kényszerű kombózásokkal, mint az előző két részt, akkor egy erős leárazás esetén talán megveszem. Talán.
-
wjbhbdux
veterán
Gépigény is van Steam oldalán, minimum RTX és 8 magos CPU kell majd.
Ez a 80 eurós Microsoft árazás is odaver.. így tényleg 100 lesz a GTA 6.[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Klassz
Valszeg ezt is megveszem pár év múlva összes dlc-vel együtt aprópénzért, mint a többit.)))
Azért remélem nem megy el valami más irányba és lesz még sci-fi környezet, ez a középkori stílus nem illik bele. -
Televan74
nagyúr
Én nem fogok játszani vele. De jól néz ki és biztosan lesz benne sok újdonság a stílus rajongóinak. Nekem ezek a játékok nem jönnek be, de hajrá annak aki szereti.
-
tDr1v3r
veterán
Na ez...! Tele van tökkel, így kell csinálni!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem lesz DOOM 3 style már pár éve mondták. Nem igazán érdekelte a népeket, mert DOOM-ozáskor nem horrort akartak hanem akciózást ahogy az összes korábbi részben. (DOOM 1-2-64)
-
Nem tudom, egyáltalán végignézted a prezentációt? Az egész arra épült, hogy mennyire nem lesz olyan, mint a remake és az Eternal. Nem tudom, műfaji kereteken belül mennyire lehet újítani, de ez kétszer annyira szórakoztatónak néz ki, úgy, hogy combat szinten teljesen más.
-
Heroes fan
őstag
Igen nagyon bírnám a 3 visszatérését. Ebbe lehet majd moddolni?
-
Montanaxy
aktív tag
Nem rossz. Mondjuk azt a pajzsot igencsak szokni kell. Gondolom már doom 3 stílusú részre ne is számítsunk. Pedig lehetne az is, mert ez már kezd kifulladni, szerintem ez után a rész után masszív újítás kell.
-
Scholes9
nagyúr
Jöjjön csak
Új hozzászólás Aktív témák
gp Valósak voltak a szivárogtatások, valóban májusban kapjuk meg az új részt.
- Könyvajánló
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Microsoft Excel topic
- Micro Four Thirds
- ASUS TUF VG249Q Gaming Full HD (144Hz) monitor mint TV
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...