Keresés

Aktív témák

• _zozo

tag

válasz azigazforest #4312 üzenetére

SIGNUM feltételek:
    http://www.pannoniabiztosito.hu/get/document/80_5d20571a8b3e6b8b3c2e97ebddceb7182d806516.pdf

Jelenleg ennél kedvezőbb feltételek érvényesek:
    10. év után az első éves díj +60%-a, a 15. év után az első éves díj +100%-a kerül jóváírásra!

És ez nem a Brokernetes kedvezmény!

Ha van Signumod, akkor tudnod kell, hogy a visszavásárlási érték csak és kizárólag a KEZDETI EGYSÉGEKRE vonatkozik, a felhalmozási és eseti egységeket MINDIG 100%-on tudod visszavásárolni!

Visszavásárlási táblázat a kezdeti egységekre
    Évforduló: 2..... 3..... 4.....5..... 6..... 7..... 8..... 9.... 10-től
    Arány: ....23% 56% 62% 68% 74% 81% 88% 95% 100%

A haláleseti biztostás díjával valóban nem számoltan, mivel életkorfüggő.
    Normál esetben minimál díjra (biztosítási érték: éves díj 3-szorosa) szokták megkötni.
    Így a 4. évtől erre már nincs költség. Ha van kedved számolj ezzel a költséggel:
    30 éves nő, 1 000 000 Ft-os biztosítási érték, 49 Ft/hó.

Nem mellékesen, ha a SIGNUM-nál az eseti számla használata pofátlanul olcsó, majdnem ingyenes! Negyedévente a számlán levő egységek 1/4%-át vonják le kezelési költség címén, viszont a vételi árfolyam MEGEGYEZIK az eladási árfolyammal!

Ez azt jelenti, hogy évi 1 000 000Ft-ot befizetve 10%-os átlag hozam mellet a 10. év végén több mint 16 millió lesz az eseti számlán!

Én szívesen elhiszem, hogy te tudsz sokkal kedvezőbb konstrukciót, de ezt eddig nem bizonyítottad, és máshonnan sem hallottam róla! Érdeklődtem több biztosítás közvetítőnél, de egyik sem tudott a SIGNUM-nál jobbal ajánlani. Ettől még természetesn létezhet.

Elő a farbával, mutasd be a TE konstrukciódat!
    Mekkora rendszeres éves díjjal és elvárt hozammal számoltál?
    Várom a részletes számításaidat!

Végezetül még egy kérdés? A TE konstrukciód milyen jogi keretk között működik?

Aktív témák