Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
En konkretan az utobbi 2-3 honapban ketszer voltam ott.Egyszer csinältam egy küldit amikor meg kellett szereznem valami bloodstone-t asszem a ket fätol, akkor mindkettö dobott 1-1 bee-t.
Most visszamentem, hogy hätha dobnak megint valamit, es az egyik megint csak dobott egyet.Azert ez eleg jo aräny szerintem, ennyire nagy szerencsem lett volna?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest