- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kérdés UVHM expertek felé.
toltam a hétvégén pár órát, és egyre kevésbé világos a balancing. a Bloodshot Strongholdban anno TVHM-ben eléggé megszenvedtem a Super Badass Nomad Brutalizerekkel meg Mad Mike barátunkkal - most meg viszonylagos lazasággal gyalogoltam végig a pályán (ráadásul Bee nélkül). viszont itt is, meg a többi helyszínen is nagyon gondban vagyok, ha 3-4 mezei paraszttal kell harcolni, mert egy nyüves Frenzied Maraudernek is sokmillió healthje van, ugrál, mint a bakkecske, és simán kinyiffant 2-3 lövéssel (Bee mellett eggyel is). másnak is ez van, vagy nálam nem stimmel valami?
ja, és a money shot időnként sz**ik a fejemre. FFYL-ban igen kellemes

Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest