- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Annyit tudtam meg,hogy újratelepítés után is megvan a probléma.
Megnéztem a rejtett fájlokat és az egyik vinyón van ez:NG Recovery Point Storage.ini
Semelyik másik vinyón nincs ilyesmi,még a c:-n se.Belenézve ezt mutatja
[RecoveryPointStorageLocation]
F:\2=.
[TimeZoneInformation]
Bias=0
TimeZoneName=GMT Standard Time
M okosat tudsz mondani? -
Totyi
őstag
Érdekes hát.
addig én is lejutottam,hogy ez lehet a gubanc.De mi a ráktól?Ha egyszer megadom neki,hogy oda telepítsen,akkor miért tesz máshová is fájlokat?
A másik meg:mi történik akkor amikor berakok egy boot lemezt?Elvileg semmit nem ír a lemezre;nem is írhat.Akkor miért áll fel utána a rendszer? -
Totyi
őstag
Ok,írom,bocsi hogy csak most tudtam jönni.
Tehát van 3 vinyó a gépemben és az egyikre telepítődik az xp.
Régebben is jártam így egyszer.Megnéztem és a win telepítése után mind a 2 vinyón(régebben még csak 2 vinyóm volt) van boot információ.De hogy miként és hogyan került oda azt nem tudom.
A lényeg:bootolni csak akkor hajlandó;ha van bennt egy xp-s cd.Az mindegy hogy 64 bites;media center edition,vagy sima angol esetleg ,magyar xp.Vminek lennie kell a cd meghajtóban.Ha nincs akkor egy hibaüzni,hogy tegyek be egy bootolható meghajtót.Egy xp-s cd berakása és egy gomb lenyomása után ugye kéri,hogy a cd-ről való boothoz nyomjon meg egy gombot.Nem nyomok semmit,eltűnik a szöveg...és töltődik a win.
Na erre varrjál gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest