Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sur1G

aktív tag

Üdv!

Segítséget és információt szeretnék kérni.
    Az elmúlt 5 évben egy Charge 2+ használtunk, sok szép/jó pillanatban jelen volt az életünkben, többet bírt ki mint gondoltam volna, tökéletesen kiszolgált, de eljárt felette az idő, szeretném lecserélni. Azóta megváltoztak a használati körülmények (lett család, gyerekek), nem kell kibírnia a következőnek annyi külső behatást, viszont igényünk lenne rá, hogy jobb hangminőséget produkáljon és valamivel nagyobb teljesítményű legyen.
    Árban max 90-110 e ft-ig mennék el, csak új jöhet szóba és magyarországi vásárlás (számlával).

Amiket kinéztem és tetszene:
    Harman Kardon Go + play ~ 90 e Ft. Ez tetszene talán a legjobban (hallottam már, engem meggyőzött), viszont bárhol olvasok véleményeket róla, mindenhol azt írják, hogy 8-10 hónap után kuka az akku, borzalmas a garanciáztatása. Ezt javították esetleg?

(Harman Kardon Onyx Studio 6 ua. akku probléma)

Marshall Stockwell II ~55 e Ft - tetszene a hosszú akku idő, viszont nem tudom mekkora előrelépés lenne a charge 2 képest. Konyhában is elfér a polcon (kitétel a feleségem részéről).

Marshall Kilburn II ~70 e Ft - tetszene a hosszú akku idő, több helyen olvastam, hogy nem az igazi a hangja (érdekes, hogy a többinél nem említik)

Marshal Tufton ~110 e Ft - tetszik a hosszú akku idő, nagy teljesítmény, túl nagy a konyhába.

JBL Xtreme 3 ~95 e Ft - erről nem sok mindent találtam, gondolom hasonló mint a charge 2 csak nagyobb teljeítményben

Esetleg más tipp?

Köszi
    Üdv

• Sur1G

aktív tag

Üdv!

Karácsonyra szeretnék venni 2 db bluetooth hangszórót szülőknek. Fontos a vízállóság, mert apu vízparton használná. Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy a végtelen ilyen hangszóró közül melyiket lenne érdemes megvenni? Keret 8-12 ezer Ft/db (esetleg ha van nagyon best buy 15e/db).

Amiket kinéztem:
    Anker SoundCore 2 ~ 11 e Ft - félek hogy nem jön meg karácsonyra (talán ez tetszene a legjobban)
    Tronsmart T2 ~ 6,5 e Ft - eustock, egész jónak tűnik
    JBL Clip 2 ~ 12 e Ft - van tőlük hangszóróm (Charge 2+) és imádjuk, készleten van sok helyen, de van róla sok rossz vélemény

Köszönöm
    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák