Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz L4D1K #17392 üzenetére

Én meg az Earfün-nek írtam. Döbbenet, – számomra legalábbis – de az oldal sem, és a termék sem kamu. Vagyis elvileg meg lehet venni, és "holnap" (mivel a kereskedő szerint raktáron van) hozzák. @Albert.Tamas mikori kiszállítást ígér neked a Gearup?

#17396 Peaceliker
    "Anno néztem pár tesztet blitzwolf ról." – elég nagy a (minőségbeli) szórás, de ez a Pro nem tűnik rossznak. Nagyon kevés a valamire való összehasonlító teszt, de ez alapján nem tűnik rossznak, ill. a "sima" és a Pro között elég nagy a különbség. Szóval nem (nagyon) nem mindegy, hogy melyiket hasonlítjuk a JBL Charge-hoz.

#17401 francz'70
    " ... ebben az UBOOm X-ben most benne van Oluv keze (hangolása) ... "
    Én tartok tőle, hogy végül nem a "legtutibb", – dynamic EQ-t is tartalmazó, de – TWS-t nem tudó verzió került bele.
    Vagyis a válasz jó eséllyel igen és nem egyszerre. Vagyis Oluv keze benne van, de nem a végső és legjobb verzió lehet benne. Ettől függetlenül jó eséllyel sok hangszórónál így is jobb ...

#17402 Seraph 16
    Ez mos kicsit furán hangozhat, de Oluv egy meg nem értett zseni (ennek minden előnyével és hátrányával). Ő képes időt és energiát nem sajnálva a maximumot is kifacsarni (ezáltal sokszor csodát tenni) az adott készülékből. Viszont rosszul kezeli a kritikát, és – ahogy látom – semmi üzleti érzéke nincs.
    Én egy kisebb összegbe fogadni mernék, hogy:
    • ahogy fentebb írtam, végül nem a "final version" hangolás került a Boom X-be
    • ezen Oluv berágott, és most már sz@rik is az Earfün-re (nem lesz több kooperáció)
    • nem fogják neki engedni, hogy kiadjon egy olyan cust. fw.-t, amivel fel lehet tenni az ő változatát (ezáltal TWS off).

• Peaceliker

addikt

válasz L4D1K #17392 üzenetére

Hihetően hangzik. Köszi az utána járást :R
    Ha tudnám gyártótól mennyi lesz akkor tudnám is mérlegelni hogy megvegyem-e :W

Új hozzászólás Aktív témák