- RAM topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
®abstract® #14384 üzenetére
Ha a kettő közül választanom kéne még Vakon is az Edifiert venném.
Igen érdekes, de túl drága ahhoz hogy vakon berendelje az ember.
Sajnos az ilyen tesztek szerintem mindig ott vesztik létjogosultságokat mikor nincs viszonyítási alap. Mert nyilván a cikíronak van részesedése hogy jókat írjon a termékről.
De szerintem ennyibe ki is merül, a T6 Maxról is mondtak is írtak jókat.
Mikor élőbe meghallottam, mondtam is mi ez a szar?
A Dockin mellé rakva meg ég és föld különbség volt a Dockin javára, De egy D8/Motion Boom is felmósa vele a padlót.
Van az a közmondás, nagyobb a füstje mint a lángja, szóval én néhány esetbe vakon nem mernék noname gyártótól drága hangszórót. -
Peaceliker
addikt
válasz
®abstract® #14384 üzenetére
Ha elég olyan hangerőn , akkor 40k ig nincs mire cserélni. Akik most nálam voltak (motion boom, doss extreme boom, tronsmart bang) azok akkor kezdtek többet mutatni, amikor xl fél hangerőn (telefonon fél hangerő, xl maxon) volt már. Akkor érik be. Persze a többinek az nem fél hangerő hanem kevesebb. Illetve motion boomban több a mély, de kevesebb a zene
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest