- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
®abstract® #14384 üzenetére
Ha a kettő közül választanom kéne még Vakon is az Edifiert venném.
Igen érdekes, de túl drága ahhoz hogy vakon berendelje az ember.
Sajnos az ilyen tesztek szerintem mindig ott vesztik létjogosultságokat mikor nincs viszonyítási alap. Mert nyilván a cikíronak van részesedése hogy jókat írjon a termékről.
De szerintem ennyibe ki is merül, a T6 Maxról is mondtak is írtak jókat.
Mikor élőbe meghallottam, mondtam is mi ez a szar?
A Dockin mellé rakva meg ég és föld különbség volt a Dockin javára, De egy D8/Motion Boom is felmósa vele a padlót.
Van az a közmondás, nagyobb a füstje mint a lángja, szóval én néhány esetbe vakon nem mernék noname gyártótól drága hangszórót. -
Peaceliker
addikt
válasz
®abstract® #14384 üzenetére
Ha elég olyan hangerőn , akkor 40k ig nincs mire cserélni. Akik most nálam voltak (motion boom, doss extreme boom, tronsmart bang) azok akkor kezdtek többet mutatni, amikor xl fél hangerőn (telefonon fél hangerő, xl maxon) volt már. Akkor érik be. Persze a többinek az nem fél hangerő hanem kevesebb. Illetve motion boomban több a mély, de kevesebb a zene
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged