- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
- pin kódosság: pc-n a driver felrakás után van bt eszközkeresési lehetőség.pl. én most megkeresem a d750i-met a pc-vel,majd van olyan,hogy párosítás,itt lehet megadni azt,hogy legyen pin - ha igen,mi is - vagy ne legyen.ha igen-t böx,akkor pl. beírod,hogy ''123'',majd párosítás.ilyenkor a telón megjelenik,hogy a pc csatlakozni akar,ha igent böx,akkor a telón is meg kell ugyanatz a pin-t - itt ''123'' adni.
-pc távvezérlés: bt képes telefonnal tudod irányítani a pc-de.pl. desktop,mediaplayer,winamp,acrobat reader.de készíthetsz te is saját profilokat.
- widcomm + bluesoil 1xre.sztem nem,vagy az egyik,vagy a másik,attól függően,hogy a dongle milyen sw-t használ.
-hosszabbító? hát passz,nem lehet akkora tétel Ft-ban,mezei usb hosszabító is megteszi
- 1.1 vs 2.0-t passzolom.szvsz jelentős sebességkülönbség van a 2.0 javára,pl. sztereó headset-eknél azért elég jó sávszél kell a jel átviteléhez.bevallom,ebbe még nem rágtam magam bele.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest