Új hozzászólás Aktív témák
-
plevips
tag
Sziasztok!
Külső HDD-re torrentezik valaki?
Sajnos a belső 1TB kezd megtelni, de a 2,5HDD annyira nem olcsó, meg van itthon egy 3TB külső amit nem igen használok amúgy. -
plevips
tag
Sziasztok!
Több száz GB adatot szeretnék megosztani pár ismerősömmel, gondoltam csinálok egy FTP szervert itthon, de nem jött össze, ezért ötleteket keresek hogyan lehetne kivitelezni a dolgot. Az ismerőseim is töltenének fel adatokat.
-
plevips
tag
VPN-el valóban nem fogsz tudni nagyon visszatölteni, mert passzív a kapcsolat, és nagyon sokan passzívak az oldalakon. Én 5 hét alatt 15 GB-ot tudtam vissza seedelni, de a legtöbb oldalnál már úgy sem követelmény az arány.
Amúgy ha valaki NordVPN-en gondolkozik, először 1 hónapra vizessen elő, mert utána email-ben kapsz ajánlatokat a hosszabbításra, pl 36$ 1 évre, ami 10.500 ft, azaz kb. 800 ft-ra jön ki havonta.
-
plevips
tag
válasz
enginev3.0 #28845 üzenetére
nem, magyarban
-
plevips
tag
Sziasztok!
Még nem használtam VPN-t soha, kérdésem lenne, hogy ki hogy oldja meg, hogy a torrent kliens használja csak a VPN-t, meg pár weboldalnál használnám. Mert gondolom nem használjátok minden oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest