Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonebreaker
csendes tag
válasz
Speeedfire #681 üzenetére
már ne is haragudjatok de nem kötekedtem senkivel, az meg hogy lereagálom miután beszól nekem szerintem nem meglepő
ha meg engem valaki le szeretne nézni, akkor tudjon nálam többet, legyen jobb munkahelye, keressen többet, legyen sikeresebb, és legyen szebb barátnője, meg jobb autója.
az, ha egy fórumon sokat tesz a közösségért attól még nem hatódok meg, és ne érezze magát úgy hogy felsőbbrendű mint én
de mindegy is nyilván védeni fogjátok, hiszen span gondolom, szóval ezen nem lepődök meg -
ngabor2
nagyúr
válasz
Speeedfire #681 üzenetére
asszem rossz emberbe kötöttél bele... vagyis rossz hsz-re válaszoltál, így jobban utánaolvasva
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest