Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Beerwolf #6266 üzenetére
Sztem kór mellé nem feltétlen érdekes, én eddig megrögzött aszfaltos voltam, és használom is viszont ott sokkal kevesebben töltenek, kóron jobban lehet lassabb nettel is arányt tartani mig aszfaltosoknál egyre nehezebb mindenki szerverrwel esik neki, kór on nagyobb a választék, bár tény hoyg néha lassabban lehet megszerezni valamit mert ugye bárki tölthet fel. Ha tudsz persze majd szerezz meghívót ha már lesz meghívás. Viszont szerintem a kórral is el lehet lenni jól.
-
Fagyi
aktív tag
válasz
Beerwolf #6266 üzenetére
2009-12-01 - Megtörtént a meghirdetett 0.3 alatti aránnyal rendelkező - 1114 db - felhasználók törlése.
Valószínű sokakat érdekel, hogy mikor lesz újra meghívó: nos jó hír, hogy lesz, bár még pontos időpontot nem tudunk mondani, de az biztos, hogy eddigitől kicsit eltérő formában fog újra aktiválódni.
Amint bármilyen új fejlemény lesz ezzel kapcsolatban itt, a hírek rovatban meg fogjátok azt találni.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest