- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz
Geller72 #17367 üzenetére
Beállításokat nem, de a zöld pipát sokszor eldobja nekem is. Nem tudom miért
Amúgy, hogy nézem meg, hogy megy-e a port forward, illetve, hogy aktív vagyok-e?
1000/200-as netnél mit állítsak a uTorrent-ben, hogy normális legyen a le/feltöltésem? Mert úgy 55 MB/s volt a max letöltési sebességem, a feltöltés meg soha nem érte el a 3MB/s-ot.
TP-link TL-WR1043ND router-em van.Ja, meg annyi, hogy ingadozik a le és feltöltés is. Felmegy 50 MB/s-re, aztán vissza 8-ra, majd építkezik elölről, és így tovább. A feltöltésnél is van, hogy 9kb/s, van, hogy 1,5MB oda-vissza ugrálva.
Ezek a beállításaim: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest