Hirdetés
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ninjacat
tag
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
"végülis nem én mondtam ellent 2 egymást követő hozzászólásban önmagamnak."
Én sem. csupán figyelmetlenül olvasol és olyanokat kérnél számon másokon amit nem is írtak.
"Javaslom elolvasására ezt."
Csak azt írja, milyen gazdasági tulajdonságai lehetnek egy pénznek.
Arról egy szót sem ír, hogy milyen alapvető fizikai tulajdonságai tesznek alkalmassá valamit, hogy pénzként lehessen használni."a pénz a gazdasági elszámolások egysége."
Ezt tudja a bitcoin is."a pénz a megtakarítások egy lehetséges eszköze (értékőrző, kincsképző, a vagyontartás eszköze, felhalmozási eszköz stb.), a gazdasági egységek vagyonportfoliójának egyik eleme."
Ezt is tudja a bitcoin, minden más hagyományos pénznél jobban.
"Nagyon is van fogalmam arról hogy mi a pénz, nap mint nap azzal dogozok, brókerként."
Nem a bitcoint kell azért hibáztatni mert alkalmanként jobb hozamokat ad mint a hagyományos tőzsdei papírok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Napelem
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Geekbenchen a Samsung Galaxy A37
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest