Hirdetés
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Fujifilm X
- Pánik a memóriapiacon
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
ninjacat
üzenetére
Tekintettel arra, hogy LLam és te paradox helyzetnek neveztétek a bitcoin adóztatását azt szűrtem le, hogy szerintetek nem kellene utána adózni. Akkor most nem értem ezt a meghasonulást, fejtsd ki kérlek. Hogy-hogy most mégis kellene?!
ignorant, nálam sokkal okosabb és műveltek emberek mondják ezt. És most ne gyere nekem itt az összesküvéselméletekkel, hogy mindenki a bitcoin ellen van, mert az nettó baromság.
Attól végképp nem lesz pénz, hogy te azt szajkózod. Akkor nevezhető pénznek valami, ha stabil értéket képvisel. Ez ha jól tudom nincs így. Egyébként nem fogok vitára kelni veled, mert olvastam a hozzászólásaidat a topikban és engedd meg, hogy azt mondjam: kőfejű vagy, de legalább te következetesen kőfejű nem úgy mint egyesek....
Most akkor a cigi azért mert cseretermék a börtönben automatikusan pénznek számít? Ugye te sem gondolod komolyan?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi